简体中文 
 
  360度全景圖|效果圖  
 
 
 
 
按鍵盤CTRL擴大   按鍵盤SHIFT拉近   拖動鼠標360度遊覽  
想立即試試?請點選我們的工作案例:        1       2       3  
       360度全景panorama,就是通過技術虛擬出一個可交互的、虛幻的三維空間。 

       3D圖因為沒有互動,只是相片,所以出現咗各式既動畫漫遊,但由於漫遊都係預早設定,所以漫遊動畫只會表現出空間關係,同埋大概既造型.但由於漫遊動畫出圖需要時間非常多, 質素又唔會太高(高質素需要多時間),所以漫遊動畫一直都非常高價。

      而360度既全景服務其實存在多時,近年漸見成熟,例如GOOGLE MAP既服務,可以360度遊覽一個空間,而且質素非常高,相對漫遊動畫制作時間短,所以未來應普及.

      我們提供既360度全景服務,你可以按鍵放大,縮小,自由360度轉向,由一個空間轉去另一個空間,例如廳轉入房.對於現場與客人既溝通,係一個好好既工具。
360度全景服務流程:
一、雙方洽談,瞭解客戶需求
二、簽署合同、客戶支付預付款
三、製作階段
四、動畫樣片預演,驗收
五、付清款項,交付圖像
六、項目結束